Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului Dubăsari a efectuat o vizită de lucru în s. Molovata
Conducerea raionului Dubăsari a efectuat o vizită de lucru în s. Molovata

Principiul colaborării instituționale este un obiectiv important în activitatea eficientă a administrațiilor publice locale. Organizarea și implementarea unui proces de colaborare cu autorităţile publice locale de nivelul I şi instituţiile publice dislocate în teritoriul satului Molovata, au fost analizate de către conducerea raionului Dubăsari, primăria s. Molovata, consilieri raionali și conducători de instituții.
Totodată, în cadrul întrunirii au fost abordate și problemele iscate în procesul de administrare, precum și a problemelor comune cu care se ciocnește localitatea. Îmbunătățirea și dezvoltarea unui dialog constructiv, a mijloacelor de comunicare pentru a putea contribui la consolidarea încrederii cetățenilor în instituțiile publice, astfel ca să fie reprezentative și să constituie parteneri de colaborare fideli și de încredere a constituit principalul subiect abordat astăzi, 29 februarie de președintele raionului Dubăsari dl Sergiu GRIGORIEV la Molovata.
În cadrul discuțiilor cu primarul localității dl Ilie ISAC, conducători de instituții au fost puse în discuție mai multe întrebări strategice și prioritare atât pentru administrația publică locală de nivelul II cât și apl de nivelul I.
De comun cu vicepreședintele raionului dl Gurii ISAC, responsabil de domeniul social, dna Larisa BRADUCEAN, șefă interimară a Direcției învățământ general și dna Eudochia NICOLAEV, șef Secție contrucții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului au vizitat instituțiile sociale precum, liceul teoretic, grădinița de copii, oficiul medicilor de familie.
Vizitele date sunt organizate în toate primăriile raionului Dubăsari, pentru a promova și menține relații consolidate cu autoritățile administrației publice locale de nivelul întâi și societatea civilă,  întrucât de aceste dialoguri și conlucrări depinde bunăstarea oamenilor din localități și dezvoltarea fructuoasă a raionului Dubăsari.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conducerea raionului Dubăsari a efectuat o vizită de lucru în s. Molovata - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta